Yritys

Kokenut ja palkittu saneeraaja ja uudisrakentaja.
Kokenut ja palkittu saneeraaja ja uudisrakentaja.
Kokenut ja palkittu saneeraaja ja uudisrakentaja.

Rakennustoimisto Laamo Oy

Laamo on erikoistunut vaativien kohteiden saneeraukseen ja uudisrakennukseen. Yli 40 henkeä työllistävä yritys on toteuttanut useita korkean profiilin projekteja, näistä tunnetuimpana Turun Yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan ja Heikkilän kasarmin palkitut hankkeet.

Laamon toiminta rakentuu kolmen peruspilarin varaan: aikataulujen, laadun ja kustannusten. Kun näistä pidetään kiinni, voi asiakas luottaa saavansa parasta palvelua. Laamo-laatuun voi luottaa.

 

Yhdessä avoimen rakennuskulttuurin puolesta

Osana Arjasmaa-yhtiöitä pystymme tarjoamaan laadukasta ja osaavaa rakentamispalvelua uusilla alueilla ja entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Kaikkia Arjasmaa-yhtiöiden yrityksiä ohjaa jaettu arvomaailma: avoin rakentamisen kulttuuri ja läpinäkyvyys.

Laamo Suomen vahvimmat platina

Tunnuslukuja

Perustettu 1990  

AJANKOHTAISTA

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.