Yritys

Kokenut ja palkittu saneeraaja ja uudisrakentaja.
Kokenut ja palkittu saneeraaja ja uudisrakentaja.
Kokenut ja palkittu saneeraaja ja uudisrakentaja.

Rakennustoimisto Laamo

Laamo Suomen vahvimmat platina

Laamo on erikoistunut vaativien kohteiden saneeraukseen ja uudisrakennukseen. Yritys on toteuttanut useita korkean profiilin projekteja. Laamo toimii Lounais-Suomen alueella sekä pääkaupunkiseudulla.

Laamon toiminta rakentuu kolmen peruspilarin varaan: aikataulujen, laadun ja kustannusten. Kun näistä pidetään kiinni, voi asiakas luottaa saavansa parasta palvelua. Laamo-laatuun voi luottaa.

Avoimen rakennuskulttuurin puolesta

Pystymme tarjoamaan laadukasta ja osaavaa rakentamispalvelua uusilla alueilla ja entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Meitä ohjaa jaettu arvomaailma: avoin rakentamisen kulttuuri ja läpinäkyvyys.

Laamolla on RALA-laatusertifikaatti sekä RALA-ympäristösertifikaatti  ja käytössä on yrityskohtainen laatujärjestelmä. Laamon laatu ei ole pelkkiä todistuksia seinillä tai kansioita kaapissa, vaan se näkyy kaikessa toiminnassa. Pitkäaikaiset, jopa vuosikymmeniä jatkuneet yhteistyösuhteet varmistavat, että Laamo voi mennä takuseen myös alihankkijoidensa työstä.

Palvelumme lyhyesti

Julkinen rakentaminen Teollisuusrakentaminen Peruskorjaus ja saneeraaminen Esimerkkikohteita: koulut, päiväkodit, kirjastot, virastot, teollisuustilat.