Työpaikat

Työ, jolla on tarkoitus
Työ, jolla on tarkoitus
Työ, jolla on tarkoitus

Haluatko olla mukana luomassa uutta rakentamisen kulttuuria? Kun on edelläkävijä, ovat työtehtävätkin sen mukaisia – innostavia, haastavia ja kunnianhimoisia. Juuri niin kuin kuuluukin, kun allekirjoittaa laadun omalla nimellä.

Rakennustoimisto Laamo on erikoistunut vaativien kohteiden saneeraukseen ja uudisrakennukseen. Laamon toiminta rakentuu kolmen peruspilarin varaan: aikataulujen, laadun ja kustannusten. Kun näistä pidetään kiinni, voi asiakas luottaa saavansa parasta palvelua. Laamo-laatuun voi luottaa.

Arjasmaa-yhtiöt on rakennusalan suunnannäyttäjä Suomessa. Meidät tunnetaan laadukkaan rakentamisen aikakauden käynnistämisestä. Ja meille se tarkoittaa sitä, että kaiken, minkä allekirjoitamme, pitää olla kestävää, ekologista ja eettistä. Koska siinä on tulevaisuus.

Meille töihin

Minkälaista osaamista sinulta löytyisi? Lähetä meille avoin työhakemus alla olevan lomakkeen kautta ja liitä siihen PDF-muotoinen hakemus!

ME TARJOAMME SINULLE

Viihtyisän työilmapiirin

Rakennusalan näköalapaikan

Kehittymismahdollisuudet

Kattavan terveydenhuollon

Hyvinvointietuja

AJANKOHTAISTA

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.