Ajankohtaista

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet
ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Sataman ja Kakolan alueiden uudistuminen jatkuu

Linnankatu 55:ssa virastokäytössä vuosia ollut kiinteistö uudistuu asumiskäyttöön. Barkerin puiston vierellä sijaitseva rakennus saneerataan vuoden 2019-2020 aikana. Jokinäkymin varustetun Flow 55 rakentamisesta vastaa Arjasmaa Oy. Rakennukseen tulee 43 asuntoa, jotka ovat kooltaan 33,5 – 144,5 m2.

Saneeraus on osa sataman alueen ja Kakolanmäen elävöittämistä ja sen yhteydessä asuntoihin rakennetaan Aurajoen suuntaan parvekkeet ja maan tasolle terassit. Linnankatu 55 kohdalta kaadetaan rakennusluvan mukaisesti puut perjantaina 22.2.2019. Kaatotyön hoitaa arboristi. Puiden oksat menevät hakkeeksi ja rungot hyödyntää joko ammattiopisto tai puusepät.

Kohteen vihersuunnitelmassa kaadettavat puut korvataan pihapuilla ja eri korkuisilla pensailla, köynnöksillä, maanpeitepensailla sekä -perennoilla. Vihersuunnitelma seuraa Barkerin puiston tyyliä ja rakennuksen ikää.

Lisätietoja:

Kimmo Arjasmaa
Toimitusjohtaja
p. 040 761 2828
kimmo.arjasmaa@arjasmaa.fi

Lisätiedot & ladattavat tiedostot löydät alkuperäisestä lehdistötiedotteesta Sataman ja Kakolan alueiden uudistuminen jatkuu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

AJANKOHTAISTA

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.