Ajankohtaista

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet
ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

REKRY: Vastaavia mestareita / Työnjohtajia

Etsimme nyt ammattitaitoiseen porukkaamme

VASTAAVIA MESTAREITA / TYÖNJOHTAJIA

vaativien toimisto- ja liiketilojen saneerausprojekteihin ja teollisuusrakentamiseen pääkaupunkiseudulle. Toimimme urakoitsijana monenlaisissa yritysten ja kiinteistöosakeyhtiöiden rakennushankkeissa, esimerkiksi uudisrakennuksissa, laajennuksissa ja tilojen sisäisissä muutostöissä. Isotalo toteuttaa projektinjohtourakoita ja vastaavat mestarit / työnjohtajat toimivat saneeraus- ja rakennuskohteissa alihankkijoiden työn ohjauksen ja valvonnan parissa itsenäisessä ja vastuullisessa työssä. Tehtävään valittavat henkilöt toimivat yhteistyössä teknisen johtajan ja projektipäälliköiden kanssa kohteen laajuudesta riippuen ja ovat työmailla Isotalon laadun ja luotettavuuden edustajina.

Vastaavilta mestareilta / työnjohtajilta odotamme rakennusalan koulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri, rakennusmestari) sekä kokemusta rakennusalan työstä. Toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen asenne on meille tärkeää, ja sopiva henkilö voi olla myös uraansa aloitteleva alan ammattilainen, joka perehdytyksen kautta kasvaa rooliin. Arvostamme myös pitkän työkokemuksen kautta riittävän osaamisen ja pätevyyden hankkineita henkilöitä. Vastaavien mestareiden / työnjohtajien vastuulla on toteuttaa urakkamme kohteissa tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti.

Isotalolla on tyypillistä sitoutunut henkilöstö, pitkät työurat sekä halu tuoda kokemusta ja asiantuntemusta liiketilojen muutostöiden ja teollisuusrakentamisen urakointiin. Pääset mukaan kasvavaan ja innovatiiviseen porukkaan, jossa työtehtäviäsi voidaan määritellä ja kehittää kokemuksen ja osaamisen mukaan. Kokeneemmat kollegat auttavat perehtymään yrityksen toimintamalleihin ja projekteihin sekä tukevat uusia vastaavia mestareita / työnjohtajia ammatillisen kehittymisen osalta. Arjasmaa Yhtiöt tarjoaa henkilöstölleen mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Mari Jokiranta, puh. 020 746 9693, mari.jokiranta@mps.fi torstaina 18.10.2018 klo 15-16.30 ja maanantaina 22.10.2018 klo 16.30-18.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 28.10.2018 mennessä.

HAKEMUSLOMAKE

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Isotalo rekry

AJANKOHTAISTA

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.