Palvelut

Rakennukselle uusi elämä – laadukkaasti ja aikataulussa.
Rakennukselle uusi elämä – laadukkaasti ja aikataulussa.
Rakennukselle uusi elämä – laadukkaasti ja aikataulussa.

Asiakkaat ja projektit

Laamo toimii Raisiosta käsin koko Lounais-Suomen alueella. Päätoiminta keskittyy julkisen ja yksityisen sektorin saneerauksiin ja uudisrakentamiseen sekä teollisuusrakentamiseen. Laamon kohteita ovat muun muassa koulut, päiväkodit, kirjastot, virastot sekä teollisuustilat.

Tyytyväiset asiakkaat ovat laadun tae

Laamon asiakastyytyväisyys on erittäin korkea, minkä ansiosta se on toteuttanut useita kohteita samoille asiakkaille, kuten Turun yliopistolliselle keskussairaalalle ja Varsinais-Suomen kunnille.

Laamolla on RALA-sertifikaatti ja käytössä on yrityskohtainen laatujärjestelmä. Laamon laatu ei ole pelkkiä todistuksia seinillä tai kansioita kaapissa, vaan se näkyy kaikessa toiminnassa. Pitkäaikaiset, jopa vuosikymmeniä jatkuneet yhteistyösuhteet varmistavat, että Laamo voi mennä takuseen myös alihankkijoidensa työstä.

Palvelumme lyhyesti

Julkinen rakentaminen Teollisuusrakentaminen Peruskorjaus ja saneeraaminen Esimerkkikohteita: koulut, päiväkodit, kirjastot, virastot, teollisuustilat.

AJANKOHTAISTA

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.