• Palkittu urakoitsija
  • Luotettava asiantuntija
  • Laatua ja varmuutta

Rakennusliike Kemppe Oy liittyy osaksi Arjasmaa CC konsernia

Arvostettu rakennusliike Rakennusliike Kemppe Oy on myynyt osake-enemmistön Arjasmaa CC Oy:lle. Arjasmaa CC Oy omistaa jo ennestään Rakennustoimisto Laamo Oy:n. Molemmat yritykset jatkavat omina yrityksinään. Yritysten nykyiset projektit ja asiakassuhteet jatkuvat entisellään. Rakennusliike Kemppe Oy on vuonna 1987 perustettu yritys. Yritys on tunnettu vaativien kohteiden uudisrakentajana ja peruskorjaajana.

Rakennusliike Kemppe Oy:n toiminta on viime vuosina ollut kasvussa ja juuri päättyneen tilikauden liikevaihto oli noin 6 miljoonaa euroa.

Yrityskaupan myötä Rakennusliike Kemppe Oy ja Rakennustoimisto Laamo Oy pystyvät entistä paremmin vastaamaan rakennusalan muuttuviin haasteisiin. Arjasmaa CC Oy:n alla yritykset voivat monipuolisemmin tarjota erilaisia rakennushankkeita ja niiden kokonaisratkaisuja. Avoin rakentamisen kulttuuri ja läpinäkyvyys ovat vahvoja tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa.

Lue koko tiedote täältä

UUDISRAKENNUKSET JA SANEERAUKSET VANKALLA AMMATTITAIDOLLA

Rakennustoimisto Laamo Oy on vaativien julkiskohteiden saneeraukseen ja uudisrakennukseen erikoistunut rakennusalan yritys. Yli 40 henkeä työllistävä yritys toimii Lounais-Suomen alueella, jossa se on toteuttanut useita korkean profiilin projekteja – yhtenä tunnetuimista on Heikkilän kasarmin palkittu uudistus.

Laamo Oy:llä on RALA-pätevyys, sekä käytössä on lisäksi yrityskohtainen laatujärjestelmä. Työn laatua eivät takaa ainoastaan sertifikaatit, vaan ensisijainen laadun tae ovat työn jälki sekä pitkään jatkuneet yhteistyösuhteet: näin Laamo Oy voi mennä takuuseen myös alihankkijoidensa työstä.

Laamo Oy:n toiminta rakentuu kolmelle peruspilarille: aikataululle, laadulle ja kustannuksille. Kun näistä pidetään kiinni, voi asiakas luottaa saavansa parasta palvelua. Laamoon voi luottaa.